Højovnsbutik

Nyheder

Rustfrit stål

Rustfrit stål (Stainless Steel) er i GB/T20878-2007 defineret som et stål med rustfrit stål og korrosionsbestandighed som dets vigtigste egenskaber, med et chromindhold på mindst 10,5 % og et kulstofindhold på ikke mere end 1,2 %.

Rustfrit stål er svejsbart

Forskellige produktanvendelser har forskellige krav til svejseydelse.En klasse bordservice kræver generelt ikke svejseydelse og inkluderer endda nogle pottevirksomheder.De fleste produkter kræver dog god svejseydelse af råmaterialer.

Rustfrit stål er korrosionsbestandigt

De fleste rustfri stålprodukter kræver god korrosionsbestandighed, såsom første- og andenklasses service, køkkenredskaber, vandvarmere, vanddispensere mv.

Rustfrit stål med polerende egenskaber

I dagens samfund poleres produkter i rustfrit stål generelt under produktionen, og kun få produkter som vandvarmere og vanddispenserforing behøver ikke poleres.Derfor kræver dette, at råmaterialets poleringsevne er meget god.De vigtigste faktorer, der påvirker poleringsydelsen, er som følger:

① Overfladefejl på råmaterialer.Såsom ridser, pitting, bejdsning mv.

② Problemet med råvarer.Hvis hårdheden er for lav, vil det ikke være let at polere ved polering (BQ-egenskaben er ikke god), og hvis hårdheden er for lav, er appelsinhudfænomenet let at dukke op på overfladen under dybtrækning, hvilket påvirker BQ-ejendommen.BQ egenskaber med høj hårdhed er relativt gode.

③ For det dybtrukne produkt vil der forekomme små sorte pletter og RIDGING på overfladen af ​​området med en stor mængde deformation, hvilket påvirker BQ-ydelsen.

Rustfrit stål er varmebestandigt

Varmebestandighed betyder, at rustfrit stål stadig kan bevare sine fremragende fysiske og mekaniske egenskaber ved høje temperaturer.

Rustfrit stål er korrosionsbestandigt

Når mængden af ​​chromatomer i stålet ikke er mindre end 12,5 %, kan stålets elektrodepotentiale pludselig ændres fra negativt potentiale til positivt elektrodepotentiale.Undgå elektrokemisk korrosion.

 

billede001


Indlægstid: Aug-03-2022