Højovnsbutik

Nyheder

Varmvalset rustfri stålplade

Varmvalset rustfri stålplade

detved skæring af hoved, haleskæring, kantklipning og multi-passopretning, og andreefterbehandlinglinjer, derefter skæring eller re-valsning, bliver det: varmvalset rustfrit stålplade, flad varmvalset stålspole, opskæringsbælte og andre produkter.Hvis is syltetfor at fjerne oxidskalaen og olieret, bliver det en varmvalsetsyrevasketdelvist erstatteprisen er moderat, og den er dybt elsket af de fleste.Varmvalset rustfrit stål har en glat overflade, høj plasticitet, sejhed og mekanisk styrke og er modstandsdygtig over for korrosion af syrer, alkaliske gasser, opløsninger og andre medier.Det er et legeret stål, der ikke ruster let, men ikke absolut rustfrit.

brug

1, Konstruktionsstålkonstruktionsstål, der hovedsageligt anvendes til produktion af, skibe

2. Vejrbestandigt stål er tilføjet specielle elementer (P, Cu, C osv.), som har god korrosionsbestandighed og atmosfærisk korrosionsbestandighed., specielle køretøjer og også i bygningskonstruktioner.

styrke stålplade med god tegneevne og, som bruges til fremstilling af automobilstel, HJUL mv.

specialstålKulstofstål,legeret ståloggenerel mekanisk struktur bruges til produktion af forskellige mekaniske dele eftervarmebehandling .5. råplader bruges til at fremstille forskellige koldvalsede produkter, herunder CR, GI, farve-belagte plader,etc.

6. Stålpladentil stålrørhar god forarbejdningsydelse og trykstyrke og bruges til at producere højtryksgastrykbeholderefyldt medLPG, acetylengas og forskellige gasser med et indre volumen på mindre end 500!

7. Stålpladen til højtryksbeholdere har god bearbejdningsydelse og trykstyrke og bruges til at producere højtryksgastrykbeholdere fyldt med LPG, acetylengas og forskellige gasser med et indre volumen på mindre end 500!

8. Rustfri stålpladeRustfrit stål har god korrosionsbestandighed og bruges hovedsageligt i fødevareindustrien, kirurgisk udstyr, rumfart,petroleum


Indlægstid: 17. oktober 2022